2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Tankolt az autótolvaj

A rendőrök azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki Ózdon ellopott egy autót.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság L. Tamás 20 éves sajónémeti lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. december 3-án 21 óra után egy ózdi ház udvarán álló, de nyitott autót, mindkét gyári kulcsával és a csomagtérben lévő szerszámokkal együtt eltulajdonított. A férfi miután elhajtott a járművel megtankolt a közeli benzinkúton, és a főváros felé vette az irányt.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható sajónémeti férfit. Az Ózdi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2015. december 11-én elrendelt.

A rendőrség a megtalált autót – mindkét indítókulccsal és a benne lévő szerszámokkal együtt – visszaadta jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek