2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Támaszrabló

Előzetes letartóztatásban van már az a rabló, aki kerékpárt vett el a sértettől.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2013. szeptember 23-án az akkor még ismeretlen elkövetővel szemben. A nyomozás adatai szerint egy férfi a kerékpárját tolta Kazincbarcika külterületén a délutáni órákban, amikor egy gyalogos agresszíven lépett fel vele szemben, majd az értékeit erőszakkal elvette tőle. A bűncselekmény elkövetése során támadó a kerékpár tulajdonosát belökte az árokba, aki könyörgött a tulajdonáért, mondván a bicikli támaszként szolgál neki, mivel nehezen jár. A rabló a zsákmánnyal – egy kerékpárral és egy bicskával elmenekült a helyszínről.

 Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók egy hét leforgása alatt azonosították és elfogták a 42 éves R. Ferencet, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A szemle során a rendőrök megtalálták és lefoglalták az elrejtett kerékpárt is. A sajókazai tettest a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit a bíróság 2013. október 2-án elrendelt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek