2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 17-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Gesztelyben, a Petőfi Sándor utcában 8 óra 20 perc körül haladt egy motoros, amikor a jármű az úttesten szétszóródott termény miatt megcsúszott. A motoros a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett.

Ózdon, a Bolyki főúton 14 óra 30 perc körül egy motoros kanyarodása közben kicsúszott és elesett. A jármű vezetője súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Miskolcon, az Árpád úton18 óra körül egy személygépkocsi vezetője a megengedett sebességnél gyorsabban haladt, majd a kijelölt gyalogátkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget egy nőnek. A gyalogost súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset nyolc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, gépjárművük sebességét a mindenkori időjárási és útviszonyoknak megfelelően válasszák meg.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…