2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Szorulás – házrács fogta betörő

A rendőrök mentették meg azt a betörőt, aki egy erdőbényei ház bejárati ajtaja és annak rácsa közé szorult.

Lakossági bejelentés érkezett 2014. február 17-én 15 óra 25 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, ami szerint Erdőbénye külterületén egy nő segítséget kér. A Szerencsi Rendőrkapitányság Tállyai Rendőrőrsének járőrei a Szárhegy dűlőben azt tapasztalták, hogy egy idősebb nő beszorult egy ház bezárt bejárati ajtaja és annak lelakatolt rácsa közé.

A rendőrök betakarták és megitatták a körülmények gyötörte, kiszáradás jeleit mutató nőt, aki elhaló hangon, a helyszínen elmondta, két napja érkezett, hogy az ingatlanba betörjön, de beszorult. A rendőrjárőrök időközben értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a már kiszabadított asszonyt.

 

A Szerencsi Rendőrkapitányság Tállyai Rendőrőrse az olaszliszkai 60 éves K. Lászlónét a kórházi kezelését követően 2014. február 26-án hallgatta ki gyanúsítottként lopás vétség elkövetésének kísérlete miatt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek