2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Szolgálatra készen

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Új szolgálati gépjárműveket adott át Miskolcon Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az állománynak 2015. február 19-én.

Az ünnepélyes átadáson a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetői mellett részt vett Demeter Ervin a Borsod-Abaúj-Zemplén megye Kormánymegbízottja és Török Dezső a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szervezeti elemei első lépcsőben a tavalyi év végén már átvett 12 autó mellett most további 28 járőr- és hivatali ügyintézői személygépkocsit vettek birtokba, melyekhez az év első felében további 33 csatlakozik még.

A rendőrség megrendelésére gyártott Skoda, Mercedes és Audi típusú szolgálati gépjárművek központi beszerzéshez tartoznak. Az új autókat 2014. december 23-án Budapesten a Készenléti Rendőrségnél adták át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek