2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Szolgálaton kívüli polgárőr tartotta vissza a rablót

Egy bolti tolvaj, miután a biztonsági kapu bejelzett a lopott holmi megtartása érdekében megütötte az áruház biztonsági őrét. A tolvajból lett rablóra figyelt fel egy szolgálaton kívüli polgárőr, aki a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a bűncselekmény elkövetésén tetten ért személyt.
Két csokoládét, két parfümöt és öt darab mustáros snacket a ruházatába elrejtve akart kereket oldani egy miskolci áruházból egy 22 éves férfi 2013. április 11-én az esti órákban.

A „bolti szarka” pechére a biztonsági kapu bejelzett, így az üzlet vagyonőre felkérte, hogy fáradjon vele a biztonsági szobába. A megszólított férfi azonban ekkor hirtelen taktikát váltott és dulakodni kezdett, majd ököllel meg is ütötte az áruház biztonsági őrét.

A tolvajból lett rablóra lett figyelt fel egy szolgálaton kívüli polgárőr, aki a vagyonőr segítségére sietett és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a bűncselekmény elkövetésén tetten ért személyt.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette a cselekmény elkövetésén tetten ért 22 éves, miskolci B. Leventét, egyben előterjesztéssel élt előzetes letartóztatása érdekében, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája elrendelt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…