2024. 05. 27. hétfő

Hella
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF

„Szívós” garázda

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 3-án történt rendőrségi eseményeiből. Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. szeptember 3-án hat főt vettek szabálysértési őrizetbe garázdaság miatt. A fél tucat garázda közül egy férfi például az egyik miskolci vendéglátóhely közönségét hívta ki párbajra, majd a kiérkező rendőrökkel is meg akart ütközni az esti órákban. A 36 éves O. Péter tettével másokban félelmet és riadalmat keltett. A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei garázdaság szabálysértése miatt állították elő a rendőrségre, majd vették őrizetbe.

A 47 éves S. Ibolya pedig Miskolcon, az Állomás utcán kábító hatású anyagot inhalált, majd a rendőröket meglátva eldobta azt. A rendőrök köztisztasági szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki vele szemben. A nő erre inzultálta az intézkedő rendőröket, amivel másokban megbotránkozást és félelmet váltott ki. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított S. Ibolyát garázdaság szabálysértése miatt vette őrizetbe a rendőrség.

 

Az illetékes rendőrkapitányságok gyorsított eljárásban 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Túlzott segítőkészsége, majd sápadtsága tette gyanússá azt a férfit, akinek autójában több mint nyolcezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát és n…
Időugrás a patikában
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy számlázási láncolat ellenőrzésekor négy gyógyszertárnál állapította meg, hogy gyógyszerészi szolgáltatásról szó…
A rendőrség nevében
Egy miskolci férfi sms-t kapott a „rendőrség nevében” arról, hogy megbüntették, és kérték, kattintson a linkre. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendő…

További cikkek