2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

„Szívós” garázda

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 3-án történt rendőrségi eseményeiből. Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. szeptember 3-án hat főt vettek szabálysértési őrizetbe garázdaság miatt. A fél tucat garázda közül egy férfi például az egyik miskolci vendéglátóhely közönségét hívta ki párbajra, majd a kiérkező rendőrökkel is meg akart ütközni az esti órákban. A 36 éves O. Péter tettével másokban félelmet és riadalmat keltett. A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei garázdaság szabálysértése miatt állították elő a rendőrségre, majd vették őrizetbe.

A 47 éves S. Ibolya pedig Miskolcon, az Állomás utcán kábító hatású anyagot inhalált, majd a rendőröket meglátva eldobta azt. A rendőrök köztisztasági szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki vele szemben. A nő erre inzultálta az intézkedő rendőröket, amivel másokban megbotránkozást és félelmet váltott ki. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított S. Ibolyát garázdaság szabálysértése miatt vette őrizetbe a rendőrség.

 

Az illetékes rendőrkapitányságok gyorsított eljárásban 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…