2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szikszó Egészségügyi centrum : minden egy helyen

Szikszón évek óta probléma, hogy a felnőtt , gyermekorvosi  ellátás  és a fogászati kezelések különféle épületekben találhatóak  a város több pontján. Hiányzott a településről egy olyan központ ahol a mindezt egy helyen vehetik igénybe a városlakók. A megoldás Szikszó Önkormányzata pályázati sikerével valósul meg.
Szikszó Önkormányzata sikerrel járt az Észak- magyarországi Operativ Program kiírásán, ahol Szikszó város egészségügyi alapellátásának egy épületbe történő összevonására adtak be pályázatot.- mondja Szikszó polgármestere Füzesséri József-  Hatvan millió forintot nyertünk  arra, hogy  a városközpontban található volt banki épület felújításával egy egészségügyi komplexumot hozzunk   létre.

A projekt célja, egészségügyi alapellátásokat  egy helyen lehessen igénybe venni. Az épületben kap majd helyt:   a háziorvosi és házi gyermekorvosi ellátás, a fogorvosi alapellátás, a védőnői szolgáltatás és az iskola-egészségügyi ellátás.   A beruházás során megtörténik az  épület felújítása,  energetikai korszerűsítése, , akadálymentesítése és a minőségi ellátásokhoz szükséges eszközök beszerzése. A beruházás várhatóan  nyár végére  készül el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek