2022. 06. 26. vasárnap

János, Pál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Szezonnyitó értekezlet

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság 2021. május 26-án tartotta idei első -online- ülését.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság immár hagyományosan három megyei rendőr-főkapitányság – Borsod-Abaúj-Zemplén-, Heves-, és Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság – valamint az Országos Rendőr-főkapitányság szakembereinek részvételével hangolja össze a Tisza-tó régiójában működő rendőrkapitányságok tevékenységét a turisztikai idény alatt. Ennek célja, hogy a Tisza-tóhoz érkezők és itt élők számára – a veszélyhelyzet miatt elrendelt szabályok betartása mellett – valóban felhőtlen legyen a pihenés.

A Bizottság 2021. május 26-án délelőtt online formában tartotta szezonnyitó értekezletét. Kovács Béla r. ezredes, megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes köszöntötte a megjelenteket, mivel a koordinációs feladatokat idén a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság látja el.

Az ülést megtisztelte jelenlétével Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, aki meghatározta az idei szezonhoz kapcsolódó feladatokat.

A bizottságban résztvevő rendőrkapitányságok munkatársai a korábbi évek tapasztalatát figyelembe véve, a lehetőségek teljes körű felhasználásával szervezik a turisztikai idényből eredő, aktuális rendőri feladatokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum