2022. 12. 2. péntek

Melinda, Vivien
1 EUR 414 HUF
1 GBP 482 HUF

Szezonnyitó értekezlet

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság 2021. május 26-án tartotta idei első -online- ülését.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság immár hagyományosan három megyei rendőr-főkapitányság – Borsod-Abaúj-Zemplén-, Heves-, és Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság – valamint az Országos Rendőr-főkapitányság szakembereinek részvételével hangolja össze a Tisza-tó régiójában működő rendőrkapitányságok tevékenységét a turisztikai idény alatt. Ennek célja, hogy a Tisza-tóhoz érkezők és itt élők számára – a veszélyhelyzet miatt elrendelt szabályok betartása mellett – valóban felhőtlen legyen a pihenés.

A Bizottság 2021. május 26-án délelőtt online formában tartotta szezonnyitó értekezletét. Kovács Béla r. ezredes, megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes köszöntötte a megjelenteket, mivel a koordinációs feladatokat idén a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság látja el.

Az ülést megtisztelte jelenlétével Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, aki meghatározta az idei szezonhoz kapcsolódó feladatokat.

A bizottságban résztvevő rendőrkapitányságok munkatársai a korábbi évek tapasztalatát figyelembe véve, a lehetőségek teljes körű felhasználásával szervezik a turisztikai idényből eredő, aktuális rendőri feladatokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az USA-ból, nemzetközi egyezmény alapján érkezett adatokat felhasználva vizsgálta a részvényjuttatások adózását. Hé…
Kedden, huszonhárom óra körül érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nyíriben tűz miatt életét vesztet…

További cikkek