2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Szerszám tolvajok rendőrkézen

Eltűnt létra, gázpalack, láncfűrész, fűnyíró kövezte útjukat.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vasúti Rendőrőrse 2013. június 8-án lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, mert azok Miskolc-Szirma városrészében több bekerített ingatlanról tulajdonítottak el különböző eszközöket, főként szerszámgépeket.

A rendőrőrs felderítő munkájának eredményeként több, hasonló, sorozat-jellegű bűncselekmény elkövetésével vált megalapozottan gyanúsíthatóvá a 20 éves B. Attila, illetve még fiatalkorú társa, a 17 éves Gy. D. miskolci lakos, akiket a rendőrök a bejelentéstől számított öt nap múlva elfogtak és előállítottak.

A Két férfi gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett. A folyamatban lévő eljárás adatai szerint B. Attila önállóan négy, míg fiatalkorú társával együtt további egy bekerített ingatlanról tulajdonított el különféle fém- és kerti eszközöket, melyek egy részét a megtartott házkutatások során a rendőrök lefoglaltak.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vasúti Rendőrőrse az ügyben jelenleg öt rendbeli, lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek