2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szerencséjük volt az ampertolvajoknak

Voltaképpen rendőrök mentették meg annak két tolvajnak az életét, akik áramot akartak lopni Ózdon. A napokban az Ózdon szolgálatba állított térfigyelő kamerák egyike éjfél után néhány perccel érdekes eseményt rögzített. Három férfiből kettő szinte neki futásból ráugrott egy villanyoszlopra, majd mászni kezdtek a magasfeszültségű vezetékek felé. A kamerán keresztül is jól lehetett látni, hogy a dilettáns „villanypásztorok” a náluk lévő vezetékkel szerették volna illegálisan beterelni az áramot, vélhetőn a saját lakásukba. Munka közben erősen kilengtek a vezetékek, mint egy horgászbot damilja, amire egy elektromos rája akadt.
A rendőrjárőrök az események kezdetén elindultak a helyszínre, így két percen belül megszakították a bűncselekmény további folytatását. A rendőrök előállították az elkövetőket az Ózdi Rendőrkapitányságra, akikkel szemben lopás vétségének kísérlete miatt folytat eljárás a hatóság. A rendőrség az ügyet gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek