2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szerencs környékén történt

Az egyik szerencsi ruházati bolt eladója tett bejelentést, ugyanis egy tarcali nő az üzlethelyiségből úgy akart távozni fizetés nélkül, hogy a saját nadrágja alá felvett egy farmer nadrágot. A helyszínen intézkedő rendőrök a nőt a Szerencsi Rendőrkapitányságra előállították, majd a hatóság szabálysértési őrizetbe vételéről döntött. A cselekményért a Szerencsi Városi Bíróság pénzbírság megfizetésére ítélte az elkövetőt.

Bejelentés érkezett, miszerint a Szerencs város belterületén egy teherautóról farönkök estek az útra és azoknak több autó is nekiütközött. A járőrök haladéktalanul a helyszínre siettek, ahol megállapították, hogy egy abaújkéri, lakos úgy közlekedett tehergépkocsival Bekecs irányába, hogy nem rögzítette a rakományát. Ennek következtében az általa szállított farönkök az úttestre estek és azoknak nekiütközött két személygépkocsi is. A baleset során személyi sérülés nem történt. A gépkocsi vezetőjével szemben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gondatlan elkövetése miatt indított a hatóság eljárást.

Az egyik szerencsi nagyáruház biztonsági őre tett bejelentést, miszerint tetten ért egy megyaszói férfit, aki a ruházata alá rejtett horgászcikkekkel fizetés nélkül akart távozni az áruházból. A kiérkező járőrök az elkövetőt előállították, majd szabálysértési őrizetbe vételére került sor. Cselekményéért a Szerencsi Városi Bíróság elzárásra ítélte a bolti tolvajt.

 

Az egyik szerencsi presszó pultosa az utcára kirohanva kért rendőri segítséget egy erősen ittas személy viselkedése miatt. Az erősen ittas szerencsi férfi a presszó vendégeivel kötekedett, verekedésre hívta fel őket, illetve a rendőri felszólításra sem hagyta abba cselekedetét. A garázda férfit előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vételére került sor. Cselekményért a Szerencsi Városi Bíróság elzárásra ítélte.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának baleseti helyszínelői éppen a 37-es számú főút erdőbényei elágazásnál jártak autójukkal, mikor azt észlelték, hogy az időjárási viszonyokhoz mérten hiányos öltözetben két nő áll az út szélén. Velük szemben intézkedést kezdeményeztek, melynek során megállapították, hogy egyikük kecskeméti, míg másikuk sátoraljaújhelyi lakos. Kérdésre elmondták, hogy különböző szexuális tevékenységek pénzért való elvégzése miatt állnak az út szélén. A járőrök ezt követően mindkét nőt előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vételükre került sor. Gyorsított eljárásban a Szerencsi Városi Bíróság az egyik nőt pénzbírság megfizetésére, míg társát elzárásra ítélte.

 

Egy legyesbényei lakos tett bejelentést, mert a település egyik utcáján egy általa ismert helyi lakos korábbi sérelmei miatt kiabált vele és kővel dobálta, ami szerencsére nem találta el. A kiérkező járőrök az elkövetőt a helyszínen már nem találták, de a felkutatására tettintézkedések hamarosan eredményre vezettek. Ezt követően a garázda férfit előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vételére került sor.

Legyesbénye egyik gyümölcsösének biztonsági őre tett bejelentést, mert az almáskertben arra lett figyelmes, hogy hárman gyümölcsöt kíséreltek meg eltulajdonítani. A helyszínre kiérkező járőrök tetten értek két gyermekkorú és egy felnőtt korú személyt, amint almát tulajdonítanak el. A felnőtt korú személyt előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vételére került sor. Cselekményéért a Szerencsi Városi Bíróság pénzbírságot szabott ki vele szemben.

Egy tiszalúci lakos tett bejelentést, mert egy általa ismert helyi férfi ment a lakásához, ahol a zárt bejárati kaput berúgta, majd a kezében lévő tető léccel megütötte. A sértett az ütés következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az elkövetőt a Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti felelősségre vonása megtörtént.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek