2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Szent György-napi elismerések

A Rendőrség napja alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa is miniszteri elismerésben részesült.
Magyarország Belügyminisztere április 24-e, a Rendőrség napja alkalmából kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként „Év Rendőre” miniszteri díjat adományozott bűnügyi technikusi kategóriában Divinszki Zsolt r. őrnagynak, a Bűnügyi Igazgatóság kiemelt főtechnikusának.

Rendőrségi tanácsosi címet adományozott Tóth Imre r. főtőrzszászlósnak, a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság helyszínelőjének.

Soron kívül előléptette rendőr főtörzsőrmesterré Brunáczki Zoltán r. törzsőrmestert, a Miskolci Rendőrkapitányság kísérőőrét.

Emléktárgyat adományozott Hubay Istvánnak, a Bűnügyi Igazgatóság kormánytisztviselőjének.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője április 24-e, a Rendőrség Napja alkalmából kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül az „Év DADA Rendőre” díjat adományozta Szabó Péter r. főtörzsőrmesternek, az Edelényi Rendőrkapitányság nyomozójának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…