2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Szemtanúkat keres a rendőrség közlekedési baleset ügyében

Bőcsön a József Attila út melletti útszakaszon 2012. szeptember 16-án, délután fél 5 körüli időben személyi sérüléses közlekedési baleset történt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy Mercedes személygépkocsi vezetője Berzék irányába közlekedett, amikor járműve jobb oldali visszapillantó tükrével neki ütközött egy vele szemben az úttest jobb szélén közlekedő gyalogos jobb karjának. A 21 éves gyalogosan közlekedő sajóhídvégi férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az autós megállt, majd a gyalogossal szóváltásba keveredett. Ezt követően segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül a sofőr elhajtott.

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a balesetet látták, illetve azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Megtehetik személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4), vagy telefonon a 06-46/514-511, 22-73-as melléken, illetve a 22-72-es melléken, valamint munkaidőn kívül a 107-es hívószámon.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek