2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Szemérmetlenül

Gyorsított eljárásban állhat bíróság elé egy szerencsi buszmegállónál nemi vágyait kielégíteni akaró férfi.
A Szerencsi Rendőrkapitányság szeméremsértés vétsége miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás adatai szerint egy mezőzombori férfi 2013. június 11-én a kora délutáni órákban a kapitányság előtti buszmegálló közelében önmagának okozott örömöt, miközben a várakozó nőket nézte. A vizuális agressziót látva az asszonyok értesítették a rendőrséget, majd a járőrök vetettek véget a szeméremsértésnek.

 A Szerencsi Rendőrkapitányságra előállított férfi beismerő vallomást tett, egyben más hasonló módon elkövetett vétségeiről is számot adott.

 A Szerencsi Rendőrkapitányság a napokban a szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 41 éves P. Mihállyal szemben befejezte és a Szerencsi Járási Ügyészségen kezdeményezte a terhelt gyorsított eljárással, bíróság elé állítás keretében történő felelősségre vonását.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek