2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Tizenháromra emelkedett a kihűlések száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Százezer forint a nyomravezetőnek

Százezer forint a nyomravezetőnekDíjkitűzés – Csoportos rablás elkövetőit keressük!

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat csoportosan elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. Az elkövetők 2010. február 25-én az éjszakai órákban behatoltak egy Kazincbarcika, Lorántffy Zsuzsanna úton lakó idős férfi házába, ahol a sértettet arra kényszerítették, hogy részükre készpénzt adjon át, továbbá a lakásból motoros fűrészeket tulajdonítottak el.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő részére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100.000,- Ft. díjat tűzött ki.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban információval tud szolgálni az tegyen személyesen bejelentést a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (3700 Kazincbarcika, Barátság tér 1-3.). Bejelentés tehető továbbá a bűnügyi osztály 06-48/510-550/54-30-as telefonszámán, illetve az ingyenes 107-es, 112-es segélykérő számokon, vagy bármely rendőri szervnél.

A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a bejelentő személyét bizalmasan kezeli!

Segítségüket köszönjük!

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei RFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…