2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Szándékos rongálás gyanúja miatt nyomoz a Taktaharkányi tűzeset ügyében a rendőrség
Arany és piros arany - ékszerboltból élelmiszerboltokba mentek az elfogott sorozatbetörők

Szándékos rongálás gyanúja miatt nyomoz a Taktaharkányi tűzeset ügyében a rendőrség

Taktaharkány egyik huzamosabb ideje nem lakott családi házában vasárnapra virradóan tűz keletkezett. A tüzet a tűzoltóság munkatársai eloltották, az ügyben a Szerencsi Rendőrkapitányság szándékos rongálás bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Szerencsi Rendőrkapitányság ügyeletére szeptember 20-án 04.10 órakor telefonon érkezett bejelentés, miszerint egy családi házban tűz keletkezett. Az ügyeletes a szolgálatot teljesítő járőrt a helyszínre irányította, a közben kiérkező Szerencsi Tűzoltóság munkatársai a tüzet eloltották.

A tűzvizsgáló az elsődleges vizsgálatok alapján az idegenkezűséget nem zárta ki, véleménye szerint azonban közveszélyokozás nem állt fenn. A tűzben a lakás tetőszerkezete és az egyik szoba teljesen, míg egy másik szoba részben kiégett. A tűzeset kapcsán személyi sérülés nem történt, mivel a házban senki nem tartózkodott. A lakás bejárati ajtaja már korábbról sérült volt, így a házba bárki szabadon ki-be járhatott.

Mivel a tűzvizsgáló az idegenkezűséget nem tudta kizárni, így a rendőrség szándékos rongálás gyanúja miatt megindított büntetőeljárásban vizsgálja az ügyet.

A nyomozás során ezidáig olyan körülmény, amely „uzsora” vagy ezzel összefüggésben elkövetett más bűncselekményre utalt volna nem volt megállapítható.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek