2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 388 HUF
1 GBP 453 HUF

Szabadnapos rendőr segített elfogni a tolvajt

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Azonnal elfogták azt a tolvajt Sátoraljaújhelyen, aki egy 44 éves asszony nyakából kitépte arany nyakláncát az utcán.


A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást A. Roland 19 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. augusztus 9-én 10 óra 45 perckor Sátoraljaújhelyen egy sétáló nő nyakából kitépte arany nyakláncát, majd elmenekült. A kétségbeesett asszony barátnőjével a tolvaj után szaladt, majd kiabálva segítséget kértek. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Sátoraljaújhelyi Közös Kapcsolattartási Szolgálati Helyének vezetője szabadnapján éppen arra motorozott és a két nő segítségére sietett. A rendőr azonnal a férfi után ment, miközben telefonon értesítette helyi munkatársait, akik segítségével elfogták az ékszer-tolvajt. A. Roland menekülés közben elejtette a nyakláncot, amit a rendőrök megtaláltak és visszaadtak jogos tulajdonosának.

A gyanúsított kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését, továbbá beismerő vallomást tett egy pár nappal korábban elkövetett kerékpár lopás vonatkozásában is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

„Csak ott akartam aludni…”
Az encsi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy magánlaksértésen tetten ért férfit. Magánlaksértés miatt folytat nyomozást az Encsi Rendőrkapit…

További cikkek