2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Sértetteket keres a Rendőrség

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csalás bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást P. Róbert 35 éves izsófalvai lakossal szemben.

A férfi, biztosító társaságok üzletkötőjeként, életbiztosítások és egyéb jogügyletek címén különböző összegeket vett át magánszemélyektől. A szerződések egy részét azonban a cégeknél nem rögzítette, az átvett összegekkel nem számolt el.

Az üzletkötő a sértetteket magas hozam ígéretével különféle szerződéses ügyletek (életbiztosítás, befektetés ) megkötésére is rávette, amivel őket tévedésbe ejtette és részükre kárt okozott.

 

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akiket a 35 éves P. Róbert, biztosító társaságok üzletkötőjeként tévedésbe ejtett, és ezzel kárt okozott.

Bejelentésüket megtehetik személyesen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon, illetve munkaidőben a 06-48/510-550, 54-72 -es telefonszámon az ügy előadójánál Bostele Gáborné r.századosnál, vagy munkaidőn kívül az ingyenes 112-es segélyhívón.

 

A Rendőrség a bejelentők személyét bizalmasan kezeli!

 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek