2021. 09. 23. csütörtök

Tekla, Líviusz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Segítettek a támadónak

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy rablóval és segítőjével szemben indított.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 22 éves edelényi férfival szemben. A gyanúsított 2019. január 6-án 1 óra 50 perckor Miskolcon, a Búza tér közelében cigarettát kért egy 36 éves kazincbarcikai férfitól, akit a szívesség teljesítése közben megütött. A földre esett sértettől a támadó elvette majd tízezer forintját, irattárcáját és a cigarettáját is. Ezt követően az útonálló társával együtt elmenekült a helyszínről.

Azonosítását követően a nyomozók azonosították majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves edelényi férfit és az őt segítő nőt is.

A letartóztatásban lévő 22 éves férfi ügyében a Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek, akárcsak 22 éves edelényi társa tekintetében, akit a hatóság bűnpártolás vétség elkövetésével gyanúsít.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum