2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Segítettek a támadónak

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy rablóval és segítőjével szemben indított.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 22 éves edelényi férfival szemben. A gyanúsított 2019. január 6-án 1 óra 50 perckor Miskolcon, a Búza tér közelében cigarettát kért egy 36 éves kazincbarcikai férfitól, akit a szívesség teljesítése közben megütött. A földre esett sértettől a támadó elvette majd tízezer forintját, irattárcáját és a cigarettáját is. Ezt követően az útonálló társával együtt elmenekült a helyszínről.

Azonosítását követően a nyomozók azonosították majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves edelényi férfit és az őt segítő nőt is.

A letartóztatásban lévő 22 éves férfi ügyében a Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek, akárcsak 22 éves edelényi társa tekintetében, akit a hatóság bűnpártolás vétség elkövetésével gyanúsít.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek