2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Segély-kiáltás – Őrizetben a női garázdák

Szabálysértési őrizetbe vett a rendőrség három miskolci nőt, akik ittasan szomszédjaikra támadtak. A rendőrség bíróság elé állította őket.
A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrsének járőrei azért intézkedtek július 29-én a kora esti órákban, mivel bejelentést kaptak, hogy a Kabar utcában két nő késsel, és seprűnyéllel fenyegeti a
szomszédait.
A helyszínre megérkező rendőrök a két erősen ittas nővel szemben intézkedtek, miközben harmadik társuk folyamatosan hergelte őket, sőt együttes erővel szidalmazták a járőröket. Mint kiderült a nők segélyt kaptak és az ezen vett alkohol hatására váltak agresszívé és fenyegették meg szomszédaikat, ami egyébként rendszeresen előfordul.
A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság miatt szabálysértési őrizetbe vette a három nőt, akiket gyorsított eljárás keretében bíróság elé állított július 30-án. Anyát és lányát a bíróság 4-4 nap elzárásra ítélte, míg harmadik társukkal szemben 50 000 forint pénzbírságot szabtak ki, ez utóbbival szemben a rendőrség azonban fellebbezéssel élt.
A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek