2022. 12. 1. csütörtök

Elza
1 EUR 414 HUF
1 GBP 482 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Séfőrnagy: Diós fordítottkalács, hogy ne fordítson túl sokat az ünnepekre!

Séfőrnagy: Diós fordítottkalács, hogy ne fordítson túl sokat az ünnepekre!

Főnyomozó kollégánk, azaz „Gastromanus” Séfőrnagy legújabb bűnmegelőzési receptje az ünnepi sütés pénztárcabarát verzióját tálalja.

A diós fonott kalács hozzávalóit és elkészítését Séfőrnagy videója tökéletesen megmutatja, mint ahogy azt is, hogyan vigyázzunk pénztárcánkra a bevásárlásokkor.

Séfőrnagy bűnmegelőzési tanácsai: Pénztárcáját, bankkártyáját, telefonját biztonságos helyre tegye! Zárt táskáját tartsa maga mellett! Bevásárlókosarát, és az arra tett táskáját ne hagyja őrizetlenül! Legyünk türelmesek!

Biztos, ami biztos, még négy+egy jó tanács:

Fizetést követően ellenőrizze, hogy a bankkártyáját és a tárcáját elrakta!
A kabát, vagy táska külső, vagy a nadrág hátsó zsebe, nem a legbiztonságosabb hely értékeinek. Tárcáját mindig biztonságos helyre tegye! Részesítse előnyben a belső zsebeket, cipzározható rekeszeket!
Fokozattan figyeljen értékeire, ha forgalmas helyen, tömegben tartózkodik, vagy buszon utazik!
Ne tartson magánál sok készpénzt, vagy ha mégis, azokat egymástól elkülönítve tárolja!
…és legyünk türelmesekJ

Amennyiben bűncselekmény áldozatává válik, tegyen bejelentést bármelyik rendőri szervnél, rendőrnél, vagy hívja a 112-es ingyenesen hívható segélyhívó számot!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az USA-ból, nemzetközi egyezmény alapján érkezett adatokat felhasználva vizsgálta a részvényjuttatások adózását. Hé…
Kedden, huszonhárom óra körül érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nyíriben tűz miatt életét vesztet…

További cikkek