2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Sárkányrepülő-baleset Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

 (MTI) – Villanyvezetéknek ütközött és lezuhant egy motoros sárkányrepülő a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Parasznya külterületén vasárnap délután – közölte Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. A területileg illetékes áramszolgáltató tájékoztatása szerint a baleset miatt egy ideig kétezernél több fogyasztónál nem volt áram.

Dobi Tamás elmondta, hogy a balesetben – az elsődleges információk szerint – egy férfi és egy nő súlyos sérüléseket szenvedett. Mindkettejüket kórházba vitték. A baleset körülményeit vizsgálják – tette hozzá a sajtóreferens.

Irlanda Boglárka, az Észak-magyarországi Áramszolgáltatási (Émász) Nyrt. igazgatósági megbízottja az MTI-nek azt mondta: a leszakadt villanyvezeték miatt Parasznyán és környékén szünetelt az áramszolgáltatás.

A hibát nagyobb részt elhárították, jelenleg 146 háztartásban nincs áram, de agregátor üzembe helyezésével hamarosan azok ellátását is megoldják – tette hozzá.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek