2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Saját állományjelzőt viselnek a sátoraljaújhelyi rendőrök * A Mi Rendőrségünk Önökért!

Saját állományjelzőt viselnek a sátoraljaújhelyi rendőrök * A Mi Rendőrségünk Önökért!

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság az önkormányzati hovatartozást szimbolizáló karjelvényének elkészülését követően ünnepélyes átadó rendezvényt szervezett 2011. augusztus 19-én. Az esemény aktualitását adta az is, hogy Sátoraljaújhely most ünnepli várossá válásának 750. évfordulóját.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság hivatásos állománya a B-A-Z megyei Készenléti Rendőrség zenekarának kíséretében a kapitányság épületétől alakzatban vonul a rendezvény helyszínére.

 

Ünnepi köszöntőt Sátoraljaújhely Város polgármestere: Szamosvölgyi Péter, valamint Kovács Béla r. alezredes a B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatója mondott. Ezt követte az állományjelzők (karjelvények) ünnepélyes feltétele.

 

Információs háttér:

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság közterületi- egyenruhás- állománya Borsod-Abaúj-Zemplén Megye több városi rendőrkapitányságához hasonlóan (Mezőkövesd, Miskolc, Edelény, Tiszaújváros) a város címerével ellátott, egyedi, hímzett, az önkormányzati hovatartozást szimbolizáló megkülönböztető karjelvényt viseli mostantól uniformisán a megyei karjelvény mellett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek