2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Ruhát akart rabolni

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki Miskolcon egy fiút megfenyegetett, majd a sapkáját és a kabátját követelte tőle.
Rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Zsolt 24 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2018. október 22-én 21 óra 18 perckor a Miskolc, Újgyőri főtéren egy általa ismeretlen 16 éves fiút megfenyegetett, hogy megveri, ha nem adja át azonnal a sapkáját és kabátját.

A fiú segítségért kiáltott, melyre felfigyeltek a közelben tartózkodó ismerősei, akik a helyszínre siettek. Ekkor az elkövető abbahagyta a fenyegetőzést, majd őt, a sértett segítségére siető férfiak a rendőrök kiérkezéséig vissza akarták tartani, de a helyszínről elfutott.

A bűncselekmény bejelentését követően a rendőrök azonnal megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását, amelynek eredményeként a gyanúsítottat 2018. október 23-án elfogták. A nyomozók a kihallgatását követően őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…