2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Rövid időn belül előkerült a fűkasza

A településen biztosított folyamatos rendőri jelenlétnek köszönhetően két órán belül elfogták a Szentistváni Önkormányzat tulajdonát képező szerszámgép eltulajdonítóit.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást L. Kálmán 34 éves szentistváni lakossal és fiatalkorú társával szemben.

A nyomozás kiinduló adatai szerint a gyanúsítottak 2014. július 24-én 18 óra 30 percet követően betörtek Szentistván település egyik önkormányzati dolgozójának otthonába, ahonnan munkaeszközét egy a helyi önkormányzat tulajdonát képező fűkaszát loptak el.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményként a rendőrök két órán belül elfogták, majd a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállították a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható tolvajokat.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek