2024. 08. 25. vasárnap

Lajos, Patricia
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Rolni Roll, vége a dalnak – elfogták a „sorozat-betörőket”
Rolni Roll, vége a dalnak – elfogták a „sorozat-betörőket”

Rolni Roll, vége a dalnak – elfogták a „sorozat-betörőket”

Rolni Roll, vége a dalnak – elfogták a „sorozat-betörőket”Az ellopott váltópénzek nem váltották be a tolvajok reményeit. Összehangolt rendőrségi akció eredményeként sikerült elfogni azokat a tetteseket, akik számlájára több bűncselekmény is írható.

Közös munka volt mind a tolvajok mind a rendőrség részéről. Az edelényi, borsodbótai, sátai, ózdi és bükkszentkereszti elkövetők legalább három bűncselekményt követtek el két rendőrkapitányság
illetékességi területén. A Kazincbarcikai és az Edelényi Rendőrkapitányság közös akciója révén több hónapos nyomozás végére sikerült pontot tenni december 6-án.

Azon a napon a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és a benne ülő öt férfit. Az autó átvizsgálása során a rendőrök több berolnizott aprópénzt, kesztyűket, símaszkokat, illetve feszítővasat találtak. A rendőrkapitányságra előállított férfiakról kiderült, hogy megalapozottan gyanúsíthatóak egy Edelényben történt bűncselekmény elkövetésével. December 6-án a késő esti órákban betörtek egy irodaházba, ahonnan berolnizott fémpénzeket loptak el.

A gyanúsítottak kihallgatása során fényderült arra is, hogy az öt férfi még július 22-én betört egy kazincbarcikai közintézménybe, ahonnan majd 10 millió forint értékű szerszámokat, szerszámgépeket vittek el. Majd októberben egy bánhorváti telephelyről, pedig több mint 3 millió forint értekben különböző faanyagot loptak el. Az összehangolt rendőri nyomozás eredményeként a harmadik bűncselekmény után fogták el az elkövetőket.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság jelentős értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 34 éves K. L. sátai, a 34 éves T. L. borsodbótai, a 24 éves H. I. edelényi, a 34 éves L. T. ózdi és a 32 éves Sz. L. bükkszentkereszti férfiakkal szemben. A rendőrség előterjesztéssel élt a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottak előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

 

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Rolni Roll, vége a dalnak – elfogták a „sorozat-betörőket”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek