2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Őrizetben a nyékládházi kéjrabló

Bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség azt a fiatal nőt, aki addig-addig kokettált egy férfival, amíg az elment vele, a kéjhölgy pedig a sértett arany nyakláncával.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt indított eljárást egy egri nővel szemben. A gyanúsított még július 5-én a délutáni órákban egy nyékládházi szórakozóhelyen ismerkedett meg alkalmi partnerével. Kis idő múlva a férfival megegyeztek arról, hogy pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújt neki. Egy helyi ingatlanban épphogy elkezdődött a testi ismerkedés, amikor a férfi észrevette, hiányzik a több mint 20 000 forintot érő arany nyaklánca.
A fiatal nő nem akarta visszaadni az ékszert, sőt egy fűrésszel hadonászva megsértette az értékét visszakövetelő kuncsaftját, aki dolga végezetlen és testi éke nélkül távozott a helyszínről.
A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói július 7-én elfogták a 26 éves elkövetőt, akit a hatóság bűnügyi őrizetbe vett, egyben előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek