2024. 06. 26. szerda

János, Pál
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Őrizetbe vették a gyűrűk urait

Négy fiatalember félezer forintot rabolt késő este Miskolcon. Ezt követően a támadók már a sértett kezén lévő aranygyűrűt követelték. A „gyűrűk urai” egy óra elteltével már valamennyien a Miskolci Rendőrkapitányság „két tornyának” vendégszeretetét élvezhették.

Október15-én este valamivel 11 óra előtt a Miskolc, Selyemréti úton négy fiatal férfi megállított, majd erőszak kilátásba helyezésével felszólított – egy párjával együtt lévő – 19 éves fiatalembert, hogy adja át a nála lévő pénzt, melyet a sértett félelmében át is adott.

A támadók az ötszáz forint átvételét követően felszólították a fiatalembert kezén lévő gyűrű átadására is. Ennek a sértett eleget tenni nem tudott, ezért a négy támadó egyike megkísérelte azt az ujjáról lehúzni, majd amikor ez sem sikerült akkor egy esetben arcul ütötte a sértettet, aki ennek következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A bűncselekmény elkövetését követő egy órán belül a helyszín közelében a rendőrség elfogta majd őrizetbe vette a 15, 16 és 17 éves taktaszadai fiatalkorú, valamint 18 éves mezőzombori már nagykorú támadókat. Velük szemben a Miskolci Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, egyben kezdeményezi előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelését.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek