2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. június 16-án is több esetben történt rendőri intézkedés.
A Mezőkövesd Rendőrkapitányság eljárást indított felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint Mezőnagymihályon 2013. június 16-án kora reggel, előzetes szóváltást követően U. Tibor 40 éves helyi lakos egy sörösüveggel fejen ütött egy 23 éves férfit, aki megsérült. A kiértesített rendőrjárőrök az elkövetőt elfogták és előállították.

A Miskolci Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló információk alapján kora este előzetes szóváltást követően egy karóval felfegyverkezve L. György 36 éves, illetve társai L. Zoltán 41 éves, L. Attila 47 éves miskolci lakosok ököllel, tettleg bántalmaztak egy 41 éves helyi férfit, aki megsérült. A kiértesített rendőrjárőrök az elkövetőket elfogták és előállították.

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…