2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. június 10-én is több esetben történt rendőri intézkedés.
A rendőri szervek négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe, lopás elkövetéséért kettő, tiltott kéjelgésért egy, még garázdaság miatt szintén egy főt. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Dubicsány irányából Putnok felé közlekedett Toyota személygépkocsijával a 26-os számú főúton 2013. június 10-én, 13 óra 55 perckor egy 60 éves ózdi asszony. A rendelkezésre álló adatok szerint a sofőr ismeretlen okból áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében mindkét autó vezetője és a Toyota női utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

Ózd belterületén közlekedett motorkerékpárjával egy 40 éves helyi férfi. A rendelkezésre álló információk szerint a jármű műszaki meghibásodása miatt a sofőr elvesztette az uralmát a motor felett és elesett. A baleset következtében a férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló súlyos, sérüléseket szenvedett.

Az esetek pontos körülményeit szakértő bevonásával az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…