2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Közlekedésrendészeti helyzetkép
Megyénk útjain az elmúlt 24 órában két könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Vasárnap a koraesti órákban a 2517 sz. úton Sajószentpéter felől Parasznya irányába közlekedett személygépkocsijával egy 22 éves sajószentpéteri férfi. Elmondása szerint egy szemből érkező motoros miatt az út jobb szélére húzódott és a szembe sütő nap miatt nem látta az útpadkán vele szemben gyalogosan közlekedő 50 éves gyalogost, akinek könyökét az autója jobb oldali visszapillantó tükrével megütötte. A gyalogos nyolc napon belül gyógyuló sérüléseivel végződő baleset körülményeit az illetékes Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Mezőkeresztes belterületén vasárnap este egy 11 éves kisfiú mountain bike kerékpárjával úgy kanyarodott balra nagy ívben a József Attila útra, hogy közben nem biztosított elsőbbséget – a neki jobb kéz felől az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblával védett úton közlekedő – motorkerékpárnak. Ennek következtében a biciklis súrlódásszerűen ütközött a motorossal és az úttesten felborult. A baleset következtében a kerékpáros kisfiú nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset bekövetkezésének körülményeit az illetékes Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Szabálysértési őrizetbe vételek. Körözött személy a rendőrök hálójában

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában hat főt vettek szabálysértési őrizetbe és további egy fő elfogatóparancs alapján körözött személyt kerítettek kézre.

Vasárnap a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei két, ittasan a szomszédjaival kötekedő asszonyt, majd egy szintén ittasan a villamoson bliccelő és az ellenőrökkel agresszívan viselkedő férfit vettek szabálysértési őrizetbe garázdaság miatt. Ugyancsak szabálysértési őrizetbe került az a nő, aki Miskolcon az Árpád úton másokban megbotránkozást keltő módon viselkedett a vele intézkedő rendőrökkel szemben.

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai ezen felül két bolti tolvaj szabálysértési őrizetéről határoztak és további egy fő elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és „küldtek” rács mögé.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek