2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Rendőrségi hírek az Ózdi Rendőrkapitányságról

Fokozott rendőri jelenléttel, illetve a közterületek, főleg a temetők környékének visszatérő ellenőrzésével telt az elmúlt hosszú hétvége az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén is.
Kiemelt figyelem irányult – a hidegebb idő beköszöntével – a falopások megelőzésére, így az erdők bevezető útjainak környékén többször is megfordultak a rendőrautók. Ennek is köszönhetően mindössze hat fővel szemben került sor – őrizetbe vételük mellett – falopás (tulajdon elleni szabálysértés) elkövetése miatt gyorsított, bíróság elé állítással záródó szabálysértési eljárás megindítására.

Garázdaság szabálysértése miatt hét személyt vett őrizetbe a rendőrség, az ő ügyükben is gyorsított eljárásban dönt a bíróság.

A rendőrök négy személyt értek tetten és állítottak elő bűncselekmények elkövetése miatt, illetve négy főt fogtak el, akikkel szemben hatályos elfogatóparancs volt érvényben.

Az elmúlt ünnepi hosszú hétvégén az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén rendőrség összességében 21 főt állított elő, emellett kilenc személlyel szemben alkalmazott biztonsági intézkedést a hatóság.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…