2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Megyaszó külterületén észlelték a rendőrjárőrök, hogy egy cég tulajdonában lévő bokros-fás területen két férfi tartózkodik. Az intézkedés során előkerült egy kézi fűrész, továbbá friss vágásból származó fa rönkök, melyeket eltulajdonítási szándékkal vágtak ki. A helyszínen a fát és a szerszámokat a rendőrök lefoglalták, majd az elkövetőket előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vételükre került sor. Cselekményéért a két fatolvajt a Szerencsi Bíróság pénzbírság megfizetésére ítélte.

Egy mádi lakos tett telefonon bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint a lakása bekerített udvarán tárolt boros tartályokból egy általa ismert férfi műanyag flakonokat szándékozott a forrásban lévő musttal megtölteni. Az elkövetőnél gumicső és szatyor is volt. A must-tolvaj amikor lelepleződött, elmenekült. A helyszínre érkező rendőrök egy közeli utcában a férfit azonban elfogták, majd további intézkedés végett előállították. Gyanúsítotti felelősségre vonása megtörtént.

Tokaj egyik kávézójában előzetes szóváltást követően egy mezőzombori férfi többször megütött egy rakamazi férfit. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A támadó cselekménye a szórakozó helyen lévőkben megbotránkozást és riadalmat keltett. Az intézkedő rendőrök a férfit előállították a Tokaji Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek