2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Egy mezőzombori lakos tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint a körbekerített lakása udvarán lévő melléképületbe ismeretlen tettes behatolt, ahonnan egy anyajuhot eltulajdonított. A forrónyomos rendőri intézkedések során előállítottak két helyi lakost, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. A házkutatás során előkerült az időközben már „feldolgozott” állat maradványa is. Az elkövetőkkel szemben betöréses lopás miatt folyik az eljárás.


A Taktaharkányi mezőőr a település külterületén ért tetten két helyi lakost, akik egy erdősávból kőrisfát próbáltak meg eltulajdonítani. A fatolvajokat a mezőőr visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. A járőrök előállították az elkövetőket a Szerencsi Rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették mindkettőjüket. A Szerencsi Városi Bíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte őket.

Megyaszó külterületén a rendőrök értek tetten két helyi lakost, akik kerékpárjukon fát szállítottak, melyet a közelből tulajdonítottak el. Az elkövetőket a járőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették mindkettőjüket. A Szerencsi Városi Bíróság gyorsított eljárásban figyelmeztetésben részesítette őket.

A Taktaharkányi Rendőrőrs járőrei Prügyön egy közúti ellenőrzés során állítottak meg egy autóst. Az intézkedés során megállapították azt is, hogy a sofőr gépjárművével úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy járművezetéstől el volt tiltva. A férfit a járőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették. A Szerencsi Városi Bíróság gyorsított eljárásban pénzbírságra ítélte az autóst.

Egy ondi lakos tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, miszerint a lakóháza körbe kerített udvarán tárolt segédmotor-kerékpárját eltulajdonították. A rendőri intézkedések során felmerült a gyanú egy helyi lakossal kapcsolatban. A házkutatás alkalmával az eltulajdonított járművet is megtalálták. A férfit lopás miatt a rendőrök őrizetbe vették.

Egy mezőzombori lakos tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint a lovát, illetve a szekerét eltulajdonították. Az ügyben eljáró rendőrök intézkedések során megállapították, hogy előzőleg egy fiatalkorú és két gyermekkorú helyi lakos ment be a sértett udvarára. Egy ott tárolt gumikerekes deszka szekér elé bekötötték az istállóból a lovat, amivel kihajtottak a portáról. Az eltulajdonított lovat és a szekeret a járőrök megtalálták egyiküknél. A fiatalkorú elkövetőt a rendőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, vele szemben lopás miatt indult büntetőeljárás. Gyermekkorú társaival szemben gyermekvédelmi intézkedéseket kezdeményezett a rendőrség.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek