2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Kukorica és alma tolvajokat értek tetten:

Eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki Újcsanálos külterületén az egyik kukoricaföldről, kb. 10-12 mázsa termést tulajdonított el, melynek értéke meghaladja az  50.000 Ft-ot.

A Taktaharkányi Rendőrőrs járőrei egy külterületi ellenőrzés során három személyt tetten értek, akik egy mezőgazdasági területről engedély nélkül kukoricát mezgereltek. Mindhármukat a járőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vételükre került sor. Cselekményükért a Szerencsi Városi Bíróság egyiküket elzárásra, míg a másik két személyt pénzbírság megfizetésére kötelezte.

Taktaharkány mezőőre is kukorica tolvajokat ért tetten, amiről a helyi rendőrőrsre tett bejelentést, miszerint a település külterületén egy szántóföldön többen kukoricát szednek. A helyszínre kiérkező rendőrök elfogták a három helyi lakost, akik a földterület tulajdonosának engedélye nélkül a levágott kukoricát szedték zsákba, illetve szatyorba. Mindhármukat előállították, majd szabálysértési őrizetbe vételükre került sor, cselekményükért a Szerencsi Városi Bíróság pénzbírság megfizetésére kötelezte őket.

Taktabáj külterületén az egyik gyümölcsösben a tulajdonos ért tetten és tartott vissza egy férfit, aki több kiló almát szedett le a fákról jogtalanul. Az elkövetőt a kiérkező rendőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették, akit a Szerencsi Városi Bíróság figyelmeztetésben részesített cselekményéért.

Kerékpárt, krossz motort, vas stéget loptak:

Eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki Tiszalúcon egy körbekerített családi házhoz tartozó lakattal zárt melléképületből eltulajdonított egy női kerékpárt, illetve egy gyermek krossz motort, mintegy 70.000 Ft kárt okozva.

A Tokaj Rendőrőrsre érkezett egy bejelentés, miszerint az egyik kempingben tetten értek és visszatartottak két ismeretlen személyt, akiknél a kempingből eltulajdonított stég vas alkatrészei vannak. A kiérkező járőrök a két rakamazi férfit elfogták és előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Csaló faárusok:

Csalás vétségének gyanúja miatt indult eljárás a Taktaharkányi Rendőrőrsön ismeretlen tettesek ellen, akik Tiszalúcon egy fehér színű teherautóról fát árultak 1.650 forintért mázsáját. Egy helyi férfi megvásárolta a kocsi fát és lepakoltatta az udvarán, majd kifizette az árát. Az árusok távozása után a vásárló kevesellte a mennyiséget és miután lemérték a fát, azt tapasztalták, hogy az árusok jóval több pénzt kértek, mint amennyi a fa valójában. A keletkezett kár kb:80.000-Ft.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…