2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

A közelmúltban is számos esetben intézkedtek és fogtak el tetteseket a rendőrök a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén.
A Tokaji Rendőrőrs egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben indított lopás miatt eljárást, mivel egy csobaji kocsmába betörő elkövető különböző értékeket lopott el. A tolvaj többek között televíziót, pénztárgépet, italokat és édességeket tulajdonított el.

Egy prügyi férfi tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, hogy a nem folyamatosan lakott családi házában kívülről mozgást észlelt, és feltehetően többen is lehetnek az ingatlanban. A Taktaharkányi Rendőrőrs járőrei a helyszínen elfogták a ruhák alatt megbújt elkövetőket. A tolvajok különféle használati tárgyakat már összepakoltak, hogy azokat eltulajdonítsák, de tervük nem realizálódott, hiszen a rendőrök tetten érték őket. A Taktaharkányi Rendőrőrs lopás miatt indított eljárást az ügyben.

A Tállyai Rendőrőrs egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben indított lopás miatt eljárást. A nyomozás adatai alapján az elkövető a tállyai Népkertben található mosdóhelyiségből csapokat, a zuhanyzó csövét és rózsáját vittel el.

A Taktaharkányi Rendőrőrs járőrei elfogták azokat szalmabála-tolvajokat, akik Prügy külterületén lévő földterületről lopták el az alkalmatosságokat. A tolvajokkal szemben a hatóság tulajdonelleni szabálysértés miatt indított eljárást.

Egy tokaji szórakozóhely üzemeltetője tett bejelentést arról a rendőrségen, hogy a raktárából elloptak egy tálca energiaitalt. A helyszínre kiérkező Tokaji Rendőrőrs munkatársai elfogták az elkövetőt, akit a hatóság szabálysértési őrizetbe vett.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…
Álságos portékák
Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyulánál. F…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…