2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

A közelmúltban is számos esetben intézkedtek és fogtak el tetteseket a rendőrök a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén.
A Tokaji Rendőrőrs egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben indított lopás miatt eljárást, mivel egy csobaji kocsmába betörő elkövető különböző értékeket lopott el. A tolvaj többek között televíziót, pénztárgépet, italokat és édességeket tulajdonított el.

Egy prügyi férfi tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, hogy a nem folyamatosan lakott családi házában kívülről mozgást észlelt, és feltehetően többen is lehetnek az ingatlanban. A Taktaharkányi Rendőrőrs járőrei a helyszínen elfogták a ruhák alatt megbújt elkövetőket. A tolvajok különféle használati tárgyakat már összepakoltak, hogy azokat eltulajdonítsák, de tervük nem realizálódott, hiszen a rendőrök tetten érték őket. A Taktaharkányi Rendőrőrs lopás miatt indított eljárást az ügyben.

A Tállyai Rendőrőrs egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben indított lopás miatt eljárást. A nyomozás adatai alapján az elkövető a tállyai Népkertben található mosdóhelyiségből csapokat, a zuhanyzó csövét és rózsáját vittel el.

A Taktaharkányi Rendőrőrs járőrei elfogták azokat szalmabála-tolvajokat, akik Prügy külterületén lévő földterületről lopták el az alkalmatosságokat. A tolvajokkal szemben a hatóság tulajdonelleni szabálysértés miatt indított eljárást.

Egy tokaji szórakozóhely üzemeltetője tett bejelentést arról a rendőrségen, hogy a raktárából elloptak egy tálca energiaitalt. A helyszínre kiérkező Tokaji Rendőrőrs munkatársai elfogták az elkövetőt, akit a hatóság szabálysértési őrizetbe vett.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…