2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrségi felhívás közlekedési baleset ügyében

Miskolcon a Jósika és Klapka utca kereszteződésében 2012. november 29-én a délelőtti órákban közlekedési baleset történt, melynek során egy férfi súlyos sérüléseket szenvedett.
A Rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A rendelkezésre álló információk alapján egy eddig ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsi vezetője jobbra kis ívben történő kanyarodása során, elütött egy úttesten áthaladó gyalogost. A baleset következtében a gyalogos férfi elesett és megsérült.

Az ismeretlen személygépkocsi vezetője a helyszínről megállás és adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A megindított eljárásban a jármű és vezetőjének felkutatása ezidáig eredményre nem vezetett.

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a baleset időpontjában a fenti útszakaszon tartózkodtak, illetve látták a történteket és az ügyben érdemleges információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4), munkaidőben telefonon a közvetlenül hívható 06-46/ 514-528, illetve a 06-46/514-511/25-28-as számokon, valamint munkaidőn kívül a 107-es hívószámon.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek