2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Rendőrségi felhívás: Forgalommal szembe ment az autópályán

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresi a rendőrség.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05060/43/2014. bü. számon, közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A nyomozás adatai szerint 2014. január 10-én 20 óra 50 perckor az M3-as autópálya Budapestről Nyíregyháza felé tartó szakaszán, a 135. kilométer szelvényben – a mezőkövesdi és a mezőkeresztesi csomópont között – egy ez idáig ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsi az autópályán megfordult, majd a belső sávban a forgalommal szemben haladt.

A közúti közlekedés szabályait megszegő autós három szabályosan, a forgalmi rendnek megfelelően közlekedő személygépkocsit az útról leszorított, akik vészfékezés következtében járművüket a leállósávra kormányozva egymásnak, illetve a szalagkorlátnak ütköztek. A helyszíni adatok szerint a baleset során az egyik szabályosan közlekedő jármű 39 éves vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

A balesetet okozó jármű vezetője a veszélyhelyzet előidézését követően feltehetően az autópályán ismét megfordult, majd ismeretlen helyre távozott.

A rendőrség kéri azon személyeket, akik a fenti időpontban az érintett útszakaszokon tartózkodtak és a közlekedési veszélyhelyzeteket látták, vagy azzal kapcsolatban érdemi információval tudnak szolgálni, jelentkezzenek a rendőrségen!

 

Az üggyel kapcsolatban jelentkezni lehet, illetve bejelentés tehető:

    személyesen a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon (3400 Mezőkövesd, Egri u. 2.),
    e-mailen, a vargajan@borsod.police.hu címen, vagy
    telefonon a nap 24 órájában hívható 06-46/514-506-os telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

 

A bejelentő, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli. Segítségüket köszönjük!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek