2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS -Eltűnt Majoros Józsefné

A Szerencsi Rendőrkapitányság 268-4070-2010. ált. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat a képen látható Majoros Józsefné (született: Tasi Erika) 41 éves szerencsi lakos eltűnése ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentése szerint nevezett 2010. július 29-én Szerencsről a reggeli órákban vonattal elutazott Miskolcra. Azóta nem látták, életjelet nem adott magáról, a mobiltelefonján nem elérhető, ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett eddigi intézkedések eredményre nem vezettek.
Személyleírása: kb 175. cm magas, rövid barna hajú. Az arcán 2 db kisebb szemölcs látható.  Utolsó ismert ruházata: Eltűnésekor barna kiskabátot, barna nadrágot viselt, valamint egy fekete szatyor volt nála. Nyakában egy széles arany nyaklánc volt látható.  
A rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki nevezett személlyel, illetve annak tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Szerencsi Rendőrkapitányságot a 47/563-340-es, valamint a 107–es vagy pedig a 112-es segélyhívó telefonszámokon keresztül, vagy tegyen bejelentést bármely rendőri szervnél.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek