2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rendőrségi felhívás: Díjkitűzés fegyveres rablás ügyében

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat fegyveres rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesekkel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint Miskolc egyik belvárosi ékszerüzletébe 2013. február 19-én kb. 13.30 órakor két 25-30 év körüli férfi ment be. Az eladót fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegették és pénzt követeltek tőle.  Az üzletből ezt követően készpénzt és ékszereket magukhoz véve az elkövetők távoztak. Személyi sérülés a rablás során nem történt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyek kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére 300.000,- Ft. díjat tűzött ki.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövetőkkel kapcsolatban információval tud szolgálni, hívja a bűnügyi osztály 06-46/514-579-es számát, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az eljárásban a tettesek beazonosíthatók és bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik.

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. Indokolt esetben az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi.

A díjkitűzés visszavonásának jogát az elrendelő fenntartja. Amennyiben a díjkitűzés visszavonásának közzététele után érkezik a bejelentés, azt elkésettnek kell minősíteni.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek