2024. 10. 20. vasárnap

Vendel
1 EUR 400 HUF
1 GBP 481 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kék-Hírek » Rendőrségi felhívás
Rendőrségi felhívás

Rendőrségi felhívás

Rendőrségi felhívásA Szerencsi Rendőrkapitányság 340/2010.bü. számon eljárást folytat a Btk. 327.§ (1) bekezdésbe ütköző és aszerint minősülő jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2010.03.20-án 04:00 és 04:23 óra közötti időben a Szerencs, Magyar utca egyik családi házának körbekerített udvarán nyitott állapotban hagyott Daewoo Lanos személygépkocsit a benne hagyott indítókulccsal beindította, majd a zárt kaput kitörve elhajtott.

A gépkocsit aznap 05.30 órakor találták meg a 37-es számú főközlekedési útvonalon a Bodrogkeresztúri elágazás után Erdőbénye irányában a menteirány szerinti jobb oldalon az árokba összetörve. A bűncselekménnyel okozott kár: 450.000 Ft.

Rendőrségi felhívás Rendőrségi felhívás Rendőrségi felhívás Rendőrségi felhívás

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, esetlegesen látta az eseményt, vagy az elkövetőnek tudatán kívül segítséget nyújtott ( kórházba szállítás, stoppolást követően továbbjutás) hívja a Szerencsi Rendőrkapitányságot a 47/563-340-es, illetve a 107–es vagy a 112-es segélyhívó telefonszámokon keresztül, vagy tegyen bejelentést bármely rendőri szervnél.

Segítségüket köszönjük!

Szerencsi Rendőrkapitányság

 

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK. Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…
Titkos raktár az üzletben
Közel húszezer hamis játék került elő egy budapesti üzlet „titkos” raktárából. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp