2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Rendőrségi akció az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében

Rendőrségi akció az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében

A miskolci rendőrök több mint egymillió forint bírságot szabtak ki egy éjszaka alatt.
A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai 2020. szeptember 19-én éjszaka szervezett közlekedésbiztonsági akciót tartottak a Felsőzsolcai Ipari Park területén.

Az ellenőrzés célja a gyorsulási versenyek megakadályozása, továbbá az ittas vagy más szer hatása alatt álló személyek kiszűrése volt.

Az akció során a rendőrök 57 gépjárművezetőt igazoltattak, akikkel szemben alkoholszondát is alkalmaztak. Helyszíni bírságot két esetben szabtak ki 50 ezer forint összegben műszaki érvényesség és vezetői engedély lejárata, valamint vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használata miatt. Egy járművezetővel szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési feljelentéssel, valamint egy sofőrrel szemben a tilos jelzés figyelmen kívül hagyása miatt közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

A rendőrök az éjszaka folyamán 34 szabályszegővel szemben összesen 990.000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság felhívja az illegális gyorsulási versenyeken résztvevők figyelmét, hogy továbbra is kiemelt figyelmet fordít az ilyen típusú rendezvények visszaszorítására és szankcionálására a közlekedésbiztonság megóvása érdekében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum