2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Rendőrség napja

Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány elismeréseket adott át a Rendőrség napja alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a 2019. április 26-án megtartott ünnepségen 53 kollégát részesített dicséretben és jutalomban. A főkapitánysággal napi kapcsolatban álló, munkáját a leginkább tárgyszerűen, hitelesen bemutató médiapartnerének Horváth Imrének, az Észak-Magyarország bűnügyi tudósítójának pedig „Aszaly Antal” díjat adományozott.

Az Országos Rendőr-főkapitányságon 2019. április 26-án megtartott ünnepélyes állománygyűlésen Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátása elismeréseként: a Miskolci Rendőrkapitányság állományából Pataki Roland c. r. főtőrzszászlósnak Szent György Érdemjelet, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Ellenőrzési Szolgálat vezetőjének Perhács Tamás r. alezredesnek rendőrségi főtanácsosi címet, míg Orosz Lajos c. r. főtőrzszászlósnak a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársának tanácsosi címet adományozott.

Kovácsné Leskó Anna c. r. őrnagy a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársa pedig az „Ellen-Szer” program oktatásában nyújtott kimagasló teljesítménye elismeréséért „Az év Ellen-Szer rendőre” díjban részesült. Venczel Tamás c. r. főtőrzszászlós az Encsi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja szintén elismerő jutalmat vehetett át.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek