2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Rendőrök mentettek az örvénylő Bodrogból

Állampolgári összefogással, rendőri segítséggel sikerült megmenteni annak a 65 éves nőnek az életét, aki sétálás közben csúszott a Bodrogba.



A Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei 2017. május 18-án 8 óra körül a városban teljesítettek szolgálatot, amikor a Bodrogot átívelő híd közelében egy férfi jelezte, hogy egy testet sodor az örvénylő folyó.

Bujdosó Norbert r. törzszászlós és Fedor József r. főtörzszászlós azonnal a helyszínre siettek, időközben egy motorcsónakkal rendelkező helyi lakos, Beke István segítségét kérték. A gyors reagálás meghozta eredményét, mivel a rendőrök közreműködésével vízből kimentett és élettelennek hitt nő, kinyitotta a szemét.

A katasztrófavédelem munkatársainak segítségével biztonságba helyezett 65 éves kisvárdai nő elmondta, hogy sétálás közben csúszott a folyóba, ahol az örvénylő Bodrog elsodorta.

A mentőszolgálat munkatársai a szerencsésen megmenekült asszonyt további ellátásra kórházba szállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…