2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Rendőrnek kínáltak szexuális szolgáltatást

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. augusztus 28-án öt főt vettek szabálysértési őrizetbe. Gyorsított eljárásban 72 órán belül az illetékes rendőrkapitányságok egy-egy személyt lopás, garázdaság és rongálás miatt, további két főt pedig tiltott prostitúciós tevékenység miatt állítanak bíróság elé. Helyszíni bírságot szabott ki a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Sz. Eva 55 éves szlovák állampolgárral szemben útiokmánnyal kapcsolatos szabálysértés miatt. Egy szlovák gépkocsit ellenőriztek a rendőrjárőrök 2013. augusztus 28-án a volt pácini határátkelőhelynél. Ennek során a külföldi nő nem tudott személyazonosításra alkalmas, illetve jogszerű magyarországi tartózkodást igazoló okmányt felmutatni.

A Miskolci Rendőrkapitányság 2013. augusztus 28-án vette szabálysértési őrizetbe garázdaság miatt B. János 40 éves sajóládi lakost. A rendelkezésre álló információk szerint a férfi 2013. augusztus 27-én a helyi közintézményben hangosan kiabált, szidalmazta az ott dolgozókat, illetve a bejárati ajtót leköpte, majd az épületből távozva az utcán tovább szidalmazta az alkalmazottakat. Cselekményével másokban riadalmat, megbotránkozást keltett.

Miskolcon a Baross Gábor és a Bajcsy-Zsilinszky utcák kereszteződésében, védett övezetben P. Gyöngyi 34 éves és P. Orsolya 26 éves encsi lakosok egy éppen leparkoló személygépkocsihoz mentek és a sofőrnek szexuális szolgáltatást kínáltak fel anyagi ellen szolgáltatásért. Az autó vezetője, aki civil-ruhás, szolgálatban lévő rendőr volt, a két nőt előállította a Miskolci Rendőrkapitányságra. Mindkét nővel szemben tiltott prostitúciós tevékenység miatt indított a rendőrség szabálysértési eljárást őrizetbe vételük mellett.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…