2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Rendőrnek kínálkozott

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. augusztus 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabálysértési őrizetek
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrség öt személyt vett szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság, tiltott prostitúciós tevékenység és lopás miatt egy-egy főnél alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az 51 éves Sz. Sándorral szemben csendháborítás miatt intézkedtek a Temes utcában a rendőrök, akikkel a miskolci férfi agresszívan, megbotránkoztató módon lépett fel, ezért őt garázdaság miatt előállították a rendőrkapitányságra.

 

Szolgálton kívüli rendőrtisztnek tett szexuális ajánlatot egy fiatalkorú lány Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán úton. A rendőr szolgálatba helyezte magát, majd tiltott prostitúciós tevékenységért előállította a fiatalkorú lányt a rendőrségre, ahol a hatóság szabálysértési őrizetbe vette.

 

Egy 55 éves férfi Miskolcon egy belvárosi gyorsétterem előtt a tuja fákról ágakat vágott le, hogy azokból koszorút készítsen belőle. A hernádnémeti férfit tulajdon elleni szabálysértés miatt vette őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság.

Az encsi rendőrök lopás miatt vettek szabálysértési őrizetbe egy férfit és egy nőt. A tolvajok egy helyi szedrest dézsmáltak meg.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Szerencsi Edelényi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek