2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Rendőrnek kínálkozott

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. augusztus 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabálysértési őrizetek
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrség öt személyt vett szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság, tiltott prostitúciós tevékenység és lopás miatt egy-egy főnél alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az 51 éves Sz. Sándorral szemben csendháborítás miatt intézkedtek a Temes utcában a rendőrök, akikkel a miskolci férfi agresszívan, megbotránkoztató módon lépett fel, ezért őt garázdaság miatt előállították a rendőrkapitányságra.

 

Szolgálton kívüli rendőrtisztnek tett szexuális ajánlatot egy fiatalkorú lány Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán úton. A rendőr szolgálatba helyezte magát, majd tiltott prostitúciós tevékenységért előállította a fiatalkorú lányt a rendőrségre, ahol a hatóság szabálysértési őrizetbe vette.

 

Egy 55 éves férfi Miskolcon egy belvárosi gyorsétterem előtt a tuja fákról ágakat vágott le, hogy azokból koszorút készítsen belőle. A hernádnémeti férfit tulajdon elleni szabálysértés miatt vette őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság.

Az encsi rendőrök lopás miatt vettek szabálysértési őrizetbe egy férfit és egy nőt. A tolvajok egy helyi szedrest dézsmáltak meg.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Szerencsi Edelényi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…