2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Halott újszülött az ágyneműtartóban

Rendőrnapi kívánságműsor!

Rendőrnapi kívánságműsor!A Rendőrség napja alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és az MR6 Régió Rádió közös Rendőrnapi műsort szervez április 24-én. A délelőtt 10.00 órától 12.00 óráig tartó program első órájában Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok a főkapitányság vezetőjével készített interjú mellett megszólal Magyarország legerősebb rendőre, azaz Németh Szabolcs r. főtörzszászlós a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja. A műsorban megszólal még Taricska Tibor r. százados, a főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály vezetője, aki többek között a Miskolci Egyetemen oktat és egyben természetjáró motoros rendőr. Egyedné Novodonszki Évát arról kérdezte a riporter, hogy miként lesz egy óvodavezetőből rendőrségi sajtóreferens. Mindezek mellett még egy érdekfeszítő traffipax-túráról is számot ad a rendhagyó rádiós rendőrnap.

A különleges riportok mellett az utolsó órát kívánság műsor színesíti. Itt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságot reprezentáló rendőrök kérnek egy-egy zeneszámot. A kívánságlistát többek között a legidősebb és legfiatalabb rendőrkapitány, illetve rendőrjárőr, egy iskolarendőr, egy körzeti megbízott, egy közalkalmazott, egy hobbiját mesteri fokra emelő halász-vadász kolléga, illetve akvarelleket festő nyomozó állította össze. Az utolsó számot, pedig a főkapitányság állománya szavazta meg.

Információs háttér:
A kormány határozata alapján 1992-től Szent György napján, április 24-én ünnepeljük Magyarországon a Rendőrség Napját.

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek