2022. 05. 27. péntek

Hella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Rendőrkézen

A nyomozók őrizetbe vették azt a rablással gyanúsítható férfit, aki Miskolcon egy járókelőtől erőszakkal vette el a kabátját, és az értékeit.
Rablás és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy helyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. február 2-án az esti órákban, Miskolcon a Torontáli utcában előzetes szóváltás követően több alkalommal megütött egy férfit, majd elvette a kabátját, amiben személyes iratok, bankkártya, mobiltelefon, és csaknem 10.000 forint készpénz volt. A rabló később az eltulajdonított bankkártyával egy trafikban fizetni próbált, de addigra az letiltásra került.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói adatgyűjtésük során megállapították az elkövető kilétét, akit 2020. június 10-én elfogtak, majd gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe vettek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum